Een videoboodschap voor maar €10,-

Een filmpje voor jou

Sinterklaas is weer (bijna) in het land. En dat betekend dat het weer bijna pakjesavond is.

Onze pieten hebben het ontzettend druk met al de voorbereidingen hiervoor. Hierdoor hebben wij helaas niet de tijd om bij iedereen thuis op bezoek te komen. Maar hier hebben wij een oplossing voor bedacht.

De pieten willen graag een filmpje voor jou maken waarin ze vertellen wat ze die dag allemaal hebben meegemaakt in het grote kasteel. Maar ook zullen de pieten leuke persoonlijke dingen vertellen, waarmee een videoboodschap gelijk staat aan een compleet huisbezoek. En het leuke is je kan hem zo vaak bekijken als je zelf wilt.

Hoe werkt het?

Verras dit jaar de (klein) kinderen met een persoonlijk filmpje van onze pieten.

In een filmpje van ongeveer 15 minuten vertellen onze pieten wat voor leuke/spannende dingen zei meemaken op het kasteel.
Maar ook worden in deze 15 minuten persoonlijke dingen verteld over de kinderen. Aan de hand van de gegevens die u ons stuurt kunnen wij er een filmpje van maken die nooit meer vergeten zal worden.

Naast informatie sturen is het ook mogelijk om tekeningen en verlanglijstjes naar ons te sturen.

Naar de filmplanner

Waarom een filmpje van pietjehuren.nl

In tegenstelling tot vele andere videoberichten, zijn de videoberichten van Pietjehuren zeer persoonlijk en worden deze ook op maat gemaakt. Hoe meer informatie wij krijgen over de kinderen hoe meer wij kunnen vertellen. Maar ook kunnen wij verlanglijstjes en kleurplaten laten zien. Wilt u liever dat onze pieten een speciale boodschap vertellen dan kan dat natuurlijk ook.

Het Verhaal

Heel het jaar door zijn e pieten hard aan het werk in het grote kasteel van Sinterklaas.
Vaak gebeuren er spannende dingen in het kasteel. De pieten vertellen je dan ook graag wat zei allemaal hebben meegemaakt. Waar zijn toch al die pakjes gebleven? Heeft de keukenpiet alle pepernoten en chocoladeletters opgegeten? Wat is de inpakpiet toch voor rare dingen aan het inpakken? Is er een pietenliefde in het kasteel?

In de videoboodschap van 15 min vertellen de pieten je graag wat zei allemaal meemaken, maar ook vertellen ze graag leuke dingen over de kinderen.

Het persoonlijke

Tijdens het maken van een aanvraag voor een filmpje worden enkele gegevens gevraagd.
u bent uiteraard niet verplicht om deze gegevens in te vullen. Maar wij raden aan om zoveel mogelijk gegevens in te vullen. Zo word het verhaal nog persoonlijker.

Verder bieden wij ook de optie om eventueel tekeningen en/of verlanglijstjes op te sturen. Zo krijgen de kinderen in het filmpje hun eigen kunstwerken te zien en dat zorgt voor een filmpje dat ze nooit meer zullen vergeten.

Vraag het ons
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Hoi,
Kan ik je ergens mee helpen?