Een blijvende herinnering voor maar €10,-

Dit is de filmplanner van Pietjehuren.nl. Op deze pagina kun je een filmpje aanvragen en ons informatie toezenden.

In de videoboodschap zullen onze pieten een 15 min verhaal vertellen waarin verschillende punten aan bod komen. Hierbij kun je denken aan een leuk verhaal over wat onze pieten allemaal hebben meegemaakt in het kasteel. Maar ook vertellen onze pieten leuke persoonlijke verhaaltjes over de kinderen. (aan de hand van de door ons ontvangen informatie)
Hierdoor kan een videoboodschap worden vergeleken met een huisbezoek. Het extra leuke hiervan is dat hij gewoon weer opnieuw kan worden afgespeeld.

Naast de digitale gegevens is het ook leuk om eventueel een verlanglijstje of een tekening naar ons te sturen. Deze worden dan door ons gebruikt in het filmpje. Zo zal het onvergetelijk worden.

Videoboodschap aanvragen

Hieronder kun je een aanvraag plaatsen voor een videoboodschap. In onderstaand formulier kun je t/m 5 kinderen. wilt u een videoboodschap voor meerdere kinderen, of een groep? Dit is geen probleem. Neem dan even contact met ons op.

Mocht de naam van de kinderen vaak verkeerd worden uitgesproken of hoort er een bepaalde uitspraak bij? dan vragen wij om in de omschrijving nog een keer de naam fonetisch te schrijven. Zo word er voorkomen dat onze pieten het verkeerd uitspreken.

Wilt u een van de volgende opties toevoegen in het filmpje

Extra informatie

Heeft u de aanvraag verstuurd, dan kan het nog tot 24 uur duren voordat wij uw aanvraag hebben behandeld.
Mocht u nog vragen hebben over uw aanvraag of wilt u er nog iets leuks aan toevoegen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag het ons
1
We zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Hoi,
Kan ik je ergens mee helpen?